KVIM - feest brunch 15 november 2009
Datum :
15-11-2009
Beschrijving :
KVIM-feest brunch 15 november 2009 ontvangst met receptie vanaf 12 uur start 13 uur 'ZAAL SPARRENHOF'.
Kom samen met je partner feestvieren, ontmoet vroegere studiecollega's en geniet van een goed gevuld namiddagprogramma. De plaats van afspraak is het Gasthof ter Venne, Zaal Sparrenhof, Elsleukenstraat 28, 3201 Wolfsdonk - Langdorp (Aarschot)
Elke promotie wordt zo goed als mogelijk aan één tafel gezet. De gevierde promoties zijn: 1999 - 1994 - 1989 - 1984 - 1979 - 1974 - 1969 - 1964 - 1959 - 1954 - 1949 - 1944 - 1939 - 1934.
Inschrijven kan via KVIM website www.kvim.be of de link naar het inschrijvingsformulier onderaan deze boodschap.
Hierbij ook de link waar je het juiste adres, routebeschrijving kunt downloaden www.tervenne.be/Contact/
Aangeboden menu inclusief dranken voor de prijs van 60 Euro voor KVIM/VIK leden en partner (niet leden 65 Euro), vooraf te betalen op rekening KBC: 414-0369551-17 : met vermelding naam, promotie en hoeveel personen.
Aperitiefdrankjes : Klein glaasje trappist, witte hoegaerden of Vlierbloesemsiroop met munt (fris alcoholvrij)
Aperitiefhapjes: Tapas -> Puntzakje scampi's met dipss, Kwartelnestje, Coppaham met gouden meloen, Tramezzino met gerookte zalm of Ardeense ham
Gevolgd door een drieluiksbordje: Crème brûlée van eekhoorntjesbrood, Glaasje krab, dragon en mierikswortel, Bordje gerookte kip met een salsa van mango, rode paprika en groene appel
13.30 uur soep opgediend aan de tafel: Blaadjes munt, dooierzwam en kaantjes in een velouté van doperwtjes
Gevolgd door een middagbuffet:
Zalmforel met een korst van brood, kappertjes, groene en zwarte olijven, Lengfilet met gewokte venkel en sluimerwten op een paprika-essence, Puree van pastinaak en kurkuma, Medaillon van koekoekfilet "florentine" met een dragonaroma, Eendenborst met spek en wilde seizoenschampignon op een mosterd-sinaassaus, Groentjes uit de moestuin, Zoete aardappelpuree - frieten
Dessertenverheerlijking: Chocomousse - Geflambeerde flensjes suzette - Peperkoekentaart, Zachte impressie van granny smith, amandel en chocola - Oriëntaals vruchtensoepje-, Triangel van chocolade, mangoustan en aardbei - Condérijst - Saffraanrijst -,IJskar - Kaasbuffet - Koffie
Wijnen: Grand Cadet, Sauvignon blanc, Corbières - Dom. De Capoulade
Collega's die graag meewerken om zoveel mogelijk gevierden samen te brengen van hun promotie gelieve contact op te nemen via info@kvim.be, Adreslijst van vroegere collega's wordt dan gemaild om hun te contacteren ivm inschrijving.